TJV OLD STARS etsii uusia pelaajia

Laji on jääkiekko, joukkueen kotipaikka on TRIO Areena,Tikkurila,Vantaa ja pelattava sarja SJL 55+ Ja 60+ seniorisarjat 2017-2018. Joukkueeseen kuuluu 59 jäsentä ja kalenterissa on 36 tulevaa treeniä tai peliä.

Hei!
Tule mukaan harrastamaan ja pelaamaan seniorijääkiekkoa Vantaalle.TJV OLD STARS ,Tikkurila,on v.1991 perustettu seniorijääkiekkoseura.Mukana harrastamassa on edelleen Tikkurilan Jääveikkojen I-divisioonassa aikanaan pelanneita pelaajia sekä muita aktiivisia jääkiekon harrastajia.Seura harjoittelee säännöllisesti n.1-2 krt/viikossa ja pelaa SJL:n eteläisen-alueen 55+ ja 60+ seniorisarjaa.Mikäli sinulla on ex-pelaaja taustaa ja sinulla on kiinnostusta tulla mukaan harrastamaan veteraanijääkiekkoa,olet tervetullut.Seura toivoo nyt lisää uusia pelaajia iältään,45+60+ mukaan seuran toimintaan.Helpointa on ennakkoon ottaa yhteyttä ja tulla mukaan vaikka yhteisiin harjoituksiin. Valtaosa harrastajistamme on ollut mukana jo vuosikymmeniä.Kaikille uusille aktiivisille pelaajille ja harrastajille haluamme pitää veteraanijääkiekko hengessä matalaa kynnystä mahdollisuutta tulla mukaan.Tarkemmat yhteydenotot suoraan joukkueenjohtajaan.

Veteraanijääkiekko terveisin!
TJV OLD STARS
Tikkurila,Vantaa

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin 7 tuntia sitten. Lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
TJV OLD STARS: kokoonpano